RAVO Benelux
Terug

RAVO Benelux Productassortiment

RAVO Benelux beschikt over een breed scala aan mogelijkheden van FAYAT Environmental Solutions, van sub compact tot truckmounted veegmachines. Zo biedt het bedrijf diverse oplossingen om de straten altijd en overal schoon te houden.  

RAVO

5 iSeries

De RAVO 5 iSeries wordt door professionals erkend als de beste mid-size veegmachine ter wereld. Hij wordt gefabriceerd in Alkmaar en is met zijn robuuste, strakke design al vele jaren een bekend verschijnsel in steden over de hele wereld.

Klik hier voor verdere informatie over de RAVO 5 iSeries.

Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar voor de 5 iSeries, zoals een derde (onkruid)borstel. Klik hier voor meer Opties.

HYGiON

De RAVO HYGiON beschikt over dezelfde prestaties als de 5 iSeries, maar is daarnaast uitgevoerd met een uniek systeem: het SAIGA Particle System. Hierdoor is de HYGiON in staat om de luchtstroom in de machine te zuiveren van fijnstof en de uitstoot ervan naar buiten toe bijna tot nul te reduceren. 

Klik hier voor verdere informatie over de RAVO HYGiON.

Mathieu

Azura MC110

De moderne sub compact MC110, ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, staat bekend om zijn extreme wendbaarheid. Hierdoor kan hij zelfs de smalste delen van de openbare ruimte schoon vegen. 

Klik hier voor verdere informatie over de Azura MC110

Azura MC210

De compacte Azura MC210 is het resultaat van meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van reiniging. De machine staat voor zuiver en veelzijdig vegen, schrobben en wassen.

Klik hier voor verdere informatie over de Azura MC210.

Aquazura MC210

De Aquazura MC210 is de eerste ecowasher. Het reinigingssysteem zorgt voor het bevochtigen, inzepen en boenen van elk type oppervlak. Daarnaast recyclet deze stille machine het afvalwater.

Klik hier voor verdere informatie over de Aquazura MC210.

Scarab

De Scarab-veegmachines zijn truckgemonteerd en zowel thuis in gemeentelijke en stedelijke gebieden als aanbestedende activiteiten.

Klik hier voor verdere informatie over Scarab veegmachines.