RAVO Benelux
Terug

Wegdekreiniger

De wegdekreiniger is ontwikkeld door RAVO Benelux en uitsluitend leverbaar op de RAVO 5 iSeries, type STH. Deze waardevolle uitbreiding is geschikt voor het grondig en effectief reinigen van alle soorten wegdektypen. De wegdekreiniger bestaat uit een constructie met zestien vlaksproeiers, die worden gevoed door een in het chassis gemonteerde, hydraulisch aangedreven waterpomp.

Met een instelbare capaciteit van 0 tot 90 liter en een werkdruk tot max. 120 bar spuiten de vlaksproeiers het vuil los van het wegdek. Daarvoor zijn wwee brede zuigmonden gemonteerd, waardoor het losgespoten vuil direct wordt opgezogen en via twee flexibele zuigslangen (ΓΈ 150 mm) in de vuilcontainer terecht komt. Deze zuigslangen zijn voorzien van automatisch bediende afsluiters.

Grote beweeglijkheid 

Voor deze optie wordt de veegmachine onder andere uitgerust met een extra watertank in de vuilcontainer. De wegdekreiniger werkt daarnaast over de volledige breedte van de machine. Verder is het frame van de wegdekreiniger voorzien van kogelgewrichten, die zorgen voor een grote beweeglijkheid van het systeem. In de praktijk betekent dit dat de unit optimaal het te reinigen wegdek volgt.

Tot slot is de wegdekreiniger voorzien van drie robuuste zwenkwielen, waarvan de middelste, onafhankelijk van de twee buitenste zwenkwielen, flexibel meebeweegt met het wegdek. Dit zorgt ervoor dat de zuigmonden continu de juiste positie ten opzichte van het wegdek innemen.

Bekijk hieronder de video of mail voor meer informatie naar ravobenelux@ravo.fayat.com.

Video(s)

RAVO optie Wegdekreiniger