RAVO Benelux
Terug

RAVO HYGiON

De RAVO HYGiON is een grote stap voorwaarts naar een schone lucht en een veilige leefomgeving. De machine heeft alle voordelen van de RAVO 5 iSeries, met nog wat extra’s: het unieke SAIGA Particle System. Hierdoor is hij naast uitstekende veegprestaties in staat om de luchtstroom in de machine te zuiveren van fijnstof en de uitstoot ervan naar buiten toe tot bijna nul te reduceren.

Het SAIGA Particle System brengt elektrisch positief geladen ionen in de uitgaande luchtstroom van de veegmachine. De zwevende fijnstofdeeltjes in de luchtstroom komen in aanraking met deze ionen, waardoor ze worden aangetrokken door de collectorplaat. Hierdoor klonteren zij samen tot grotere stofdeeltjes, tot ze uiteindelijk neerslaan.

Persoonlijke gezondheid 

In tegenstelling tot reeds bestaande fijnstoffiltersystemen, waarbij stoffilters handmatig moeten worden losgehaald en uitgeklopt, is het SAIGA Particle System zo ontworpen, dat er tijdens reiniging van het systeem geen lichamelijk contact is met fijnstof. Hiermee komt de persoonlijke gezondheid van de veegmachinechauffeur en het welzijn van omstanders niet in gevaar. Ook de veegprestatie van de machine blijft optimaal.

 

Wilt u meer informatie over de RAVO HYGiON? Bezoek dan de website.

 

Daarnaast kunt u ook contact opnemen met de Salesafdeling van RAVO Benelux:

T  +31 (0) 72 567 32 30

E ravobenelux@ravo.fayat.com

RAVO HYGiON