RAVO Benelux
Terug

Full time Supply Chain Engineer m/v

Heb jij interesse in een uitdagende logistieke functie in filevrij Alkmaar?

 

Wat ga je doen?
De logistieke afdeling van RAVO is het verzamelpunt waar diverse informatie, intern en extern, samenkomt.

In de functie van Supply Chain Engineer ben jij de “spin in het web”. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het verbeteren van de logistieke processen en dienstverlening. Hierbij zijn er een aantal complexe projecten waar jij een grote rol in gaat spelen. Zo is RAVO momenteel bezig met verdere automatisering  van materiaalstromen. Ook speelt er, vanwege groei, een uitbreiding van het aantal productielocaties. Tot slot speel je ook een beperkte rol bij het dagelijkse operationele logistieke proces.

 

Als Supply Chain Engineer heb jij de volgende hoofdtaken:

 

  • Het initiëren van analyses ter verbetering van het logistieke proces;
  • Het uitvoeren van projecten ter verbetering van het logistieke proces;
  • Het uitvoeren van analyses in SAP voor rapportage en verbetering van de dienstverlening;
  • Het ondersteunen van de afdeling in het oplossen van logistieke problemen;
  • Het troubleshooten in het logistieke proces, bijvoorbeeld bij voorraad- en levertijdissues;
  • Het zorgen voor een accurate administratieve vastlegging.

 

Binnen deze functie werk je op de logistieke afdeling nauw samen met 3 collega’s. Je rapporteert aan de Logistiek Manager. Binnen RAVO heb je intensief contact met collega’s van diverse afdelingen, zoals strategisch inkoop, planning, magazijn, engineering, kwaliteit en productie. Ook heb je regelmatig contact met toeleveranciers.

 

Wie zoeken wij?

Als Supply Chain Engineer heb je het volgende ideale profiel

 

  • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Logistiek;
  • Uitgebreide kennis van logistieke processen binnen een productieomgeving;
  • Uitgebreide kennis en/of affiniteit met een SAP ERP systeem en Excel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels, (Duits is een pré)

 

Naast deze zaken is je persoonlijkheid uiteraard minstens zo belangrijk. Je beschikt over een flexibele werkinstelling waarbij je makkelijk wisselt van taak. Daarnaast behoudt je goed het overzicht in complexe situaties én kan je andere mensen goed meenemen in dit proces. Je bent analytisch sterk maar draait je hand ook niet om voor operationele logistieke taken.
Tot slot pas je goed binnen de bedrijfscultuur van RAVO als je een leergierige teamspeler bent.

 

Voor wie ga je werken?

RAVO B.V., met haar hoofdkantoor in Alkmaar en onderdeel uitmakend van de Franse multinational Fayat Group, is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige compact straatveegmachines. Wie een RAVO veegmachine gebruikt, weet dat de openbare ruimte superieur gereinigd wordt. Maar een RAVO veegmachine doet meer. RAVO heeft invloed op ons gedrag. Het creëert een omgeving waarin onverschilligheid en verwording geen kans krijgen. Een omgeving waarop mensen zuinig willen zijn en waar het fijn is om te leven. Kortom, RAVO veegmachines dragen bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn. Onze klanten; de operators, wagenparkbeheerders, stedelijke beleidsmakers en andere functionarissen maar ook de medewerkers van ons bedrijf zijn trots op RAVO. Waarom? Simpel. Omdat RAVO voor zoveel meer staat dan een schone straat alleen. Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een enthousiaste gemotiveerde groep van zo’n 190 medewerkers aan ons product.

 

Solliciteren?
Sollicitaties kunnen per e-mail verstuurd worden aan de afdeling P&O ter attentie van Teun van Wijngaarden T.vanWijngaarden@ravo.fayat.com.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je ook telefonisch contact opnemen via 072 567 32 32.

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.